Thursday, January 27, 2011

Trygge sammen - GDT Scrap-perra

En av ukens gjestedt layouter for Scrap-Perra. 


Jag brukar inte vara speciellt duktig när det gäller journaling på mina layouter, mest är det väl för att jag tycker min handstil är riktigt ful och för att jag tycker det är ännu svårare att skriva snyggt på strukturerad cardstock, därför bestämde jag mig för att skriva ut lite text på datorn. Som de flesta andra har jag ingen A3 skrivare så jag fick dela cardstocken i två delar för att kunna mata skrivaren med papper... Då blir det ganska naturligt att ha långa pappersremsor för att täcka lite.  Historien bak det här fotot är att sonen efter att lillasyster flyttade in på hans rum efter semestern tyckte han sin egen stora säng blev för stor och tyckte det var bättre att lägga sig PÅ lillasyster som här är11 månader - två dagar i rad... Andra dagen kom vi på att fota innan vi flyttade över sonen i sin egen säng.


På den här layouten har jag använt många olika papper från två av Bo Bonnys serier: Love Bandits och Persuasion. Från Love Bandits har jag använt Bee Mine, Who Loves U, Love U Deerly och Tweetheart och från Persuasion har jag använt My Sweet (fram och baksida)


Förpackningen som den stora Primarosen kom i har jag använt som fotomatta till foto. Ganska praktisk när det matchar så bra med det gröna Love Bandits pappret.   Helt på sidan har jag använt en borderstickers från Bo Bunny, serien Crush som heter Combo Stickers.  Andra dekorationer på layouten är en rosa ros från Reprint, och knappar från serien Persuasion (Bo Bunny), Heart pins från Inkido och  cerise organzaband.1 comment: