Monday, January 24, 2011

Gavepose - GDT Creativica

Her kommer mitt förste inspirasjonsinlegg hos Creativica. Gå gjerne dit legg igjen en liten kommentar. 

När jag såg de stora tjocka pappersbanden (Paper Ribbon mix Jul) som fanns i mitt gäst-dt kit visste jag direkt vad jag ville försöka mig på - gåvopåsar. Hade sett några filmer på Yottube och googlat lite på gift bags så jag hade lite olika förslag till gåvopåsar. Det finns många att välja på så det är bara att försöka med några utav de som finns, eller till exempel använde en gammal gåvopåse som mall.


Så här såg gåvopåsen innan jag började dekorera.
Jag limmade fast pappersbanden med samma cardstock som på själva påsen. Så här ser gåvopåsen ut när den är klar. Jag har tidigare också använt Strong & Precise glue, men när jag nu fick hem den senaste utgåvan kan jag säga att den känns så mycket bättre, locket har framför allt inte lika lätt för att ramla av.
Pappret jag har använt kommer från Maja Designs serien Ska vi ta en fika. Jag har för en gångs skull skrapad kanterna och chalkat kanterna med brunt. Kände att pappret behövde lite tydligare kanter. Har också använt en liten rubonswirl bredvid.


Jag har dekorerad bara den ena sidan, den andra har jag låtit vara grön. Jag blev utmanad att inte använda färdiga blommor så jag har gjort egna blommor av spets. Hur jag gjorde: Tog nål och tråd och trädde genom och knöt i hop och tog en brads i mitten för att dölja tråden lite. Jätteenkelt.
Material


Cardstock: Grön, Röd
Mönstrade papper: Maja Design - Ska vi ta en fika - Favoriter
Dekorationer: Paper Ribbon mix Jul, Röd swirl band, Bomulls-spets, Wild Saffron Swirl Rub-ons, brads från Basic Grey
Klistrigt: Scotch Strong & Precise Glue
Verktyg: Skärmaskin, sax och Edge Scraper

2 comments:

  1. Jättefin påse! Själv älskar jag påsar... dom är så användbara att ha presenter i och inte så jättesvårt att dekorera. Din påse är superfin!
    MVH Miaa

    ReplyDelete
  2. lekker pose og fine blondeblomster.
    ha en flott dag. klem pia

    ReplyDelete