Friday, January 28, 2011

Mammas lille utforsker - GDT Scrap-perra

Her kommer dagens layout som jeg har blogget for Scrap-Perra.

Vi har ett lite busfrö av en nu 16 månaders tjej hemma. Hon tar efter allt av storebror och har blivit en riktig klättermus och utforskare. Hon är högt och lågt och är inte av typen som vill sitta still och leka tysta lekar.När hon började klättra upp i Tripp Trapp stolen och sätta sig i den medan det var bygel på så kom vi på att det nog lika bra att ta bort bygeln... Hon tycker också mycket om att gå ut i hallen och prova på allas skor, och går runt i de.
Några gånger kan det vara bra att spara på både små och stora spillbitar, ofta kan man göra enkla små layouter bara med spillbitar. Här har jag använt så spillbitar med stansade kanter.


Papperna kommer från två olika serier från Bo Bunny, men de matchar jättebra ihop: Love Bandits och Persuasion. Från Love Bandits serien kommer Who Loves U, Stripe, Love U Deerly och Bee Mine och från Persuasion kommer My Sweet


Thickersen jag har använt för rubriken är Rockabye White från American Crafts.  Det är jättebra att använda vita thickers och så färga upp dem. Några gånger använder jag bara chalk för att färga upp thickersen medan här har jag använt turkos akrylfärg för att få den färgen jag ville ha. Till slut la jag till en söt liten  rosa hjärtbrads från  Reprint. No comments:

Post a Comment