Friday, January 21, 2011

Bo Bunny love album - GDT Scrap-perra

Her kommer ukens gjeste-dt layout for Scrap-perra

Det är för mig en riktig utmaning att göra minialbum, har försökt några gånger på presenter, men aldrig riktigt om familjen, men det var faktisk riktigt kul. Jag har har fortsatt från förra layouten jag gjorde som GDT med temat syskonkärlek. Barnen tycker som tur är om varandra så mycket.


Minalbumet som jag har använt är ett My Word - LOVE chipboard album från Bo Bunny.  Det förste jag gjorde var att måla med turkos akrylfärg på kanterna av albumsidorna.  Därefter ritade jag av bokstäverna och klippte ut och limmade fast.  Jag har chalkad kanterna med brun chalk och ritad en smal brun kant med en Zig -Journal & Title penna (Chocolate).De är jättesköna att rita med och har en tunn kant på den ena sidan och en lite tjockare kant på den andra sidan för kalligrafi eller liknande.
Papperna jag har använt mig av i minialbumet kommer från två olika serier från Bo Bunny, Love Bandit och Persuasion. ( i varje serie är det 7 papper).


På L har jag använt Persuasion-My Sweet och Persuasion-Moments, på O har jag använt Persuasion-Moments och Love Bandit - Bee Mine, På V har jag använt Persuasion-Blooms och Love Bandit - Love U Deerly och LoveBandit - DieCut, på E har jag använt Love Bandit - Stripe och Persuasion-Blooms  och på de två sista sidorna har jag använt Love Bandit - In the Woods fram och baksida.
Jag tycker det blir jättesnyggt att använda massa band på albumringarna och jag har bland annat använt lime och cerise organzaband. På förstasidan har jag använt en Primaros.4 comments:

 1. kjempeflott album i friske farger. skikkelig flott helhet og flott pyntet.
  ha en flott helg. klem pia

  ReplyDelete
 2. Tack för inspirationen till mitt nästa album!!

  ReplyDelete
 3. Så lekkert album!! :)
  Masse flott i bloggen din!
  Takk for titten!
  God helg :)

  ReplyDelete