Wednesday, December 19, 2012

You smile

Another post in English... Just wanted to share my layouts using the other wood veneers from Freckled Fawn. Hope you will love them too !!!! Here you can find them in the webshop.
some washi too. Have you checked out all the new ones, and watch out, there will be more !!

As usual - some Crafters Workshop stencils.




5 comments:

  1. Supersnyggt! Får jag fråga - vad har du för storlek på dina foton vanligtvis? :)

    God pysslig jul till dig!

    ReplyDelete
  2. Jeg pleier å ha bildene i 800px for at de skal se sånn passe ut når jeg også poster de på facebook. Når jeg legger inn bildene i bloggen så endret jeg i koden slik at bredden er 600px. (width=600px) (Ekstra store er 640px) Hadde jeg tenkt å det når jeg fikset breddeinstillingene når jeg fikset bloggen sist så hadde det blitt 640 i bredden som standard...) Så velger jeg s800 i stedet for s640 i bildeadressen, for da vises den i 800 pixler i stedet for 640. Jeg velger også å ta bort hele den delen som står height=640 (eller hvilket tall det pleier å stå) for at det ikke er nödvendig å ha det med når jeg har bestemt bredden til 600 pixler.

    Du kan også velge helt å ta bort det med width eller height hvis du skriver in f.eks s600 inni bildeadressen, da har du allerede sagt hvor bredt bilde skal vises i.....

    ReplyDelete
  3. Really like this :) The background looks amazing against the white space. You have blended in everything so well together. Beautiful work!

    ReplyDelete