Friday, January 13, 2012

På tide å sove ? - DT Scrap-Perra

Dagens DT-inlägg hos Scrap-Perra.

Vi har en liten tjej här hemma som inte tycker det är roligt att gå och lägga sig, det är mycket roligare att vara med mamma och pappa och klätra i soffan... Hon är fortfarande i en period där det är svårt att inte låta henne sova på dagis, men om hon sover så är det svårt att sova på kvällen.
Det syns kanske inte så tydligt, men jag har både mistat lite med lite olika blåa mist, både vanliga glimmer mist och chalkboard mist samt distress stains splashar.  Den gröna stickersen säger: Anyone who thinks the art of conversation is dead ought to tell a child to go to bed.


Det finns tre serier från October Afternoon i webbutiken nu och Sidewalks som jag har använt här är en av de.  Det finns fortfarande några kit var, du sparar 1 krona per papper om du köper hela kitet.   Papprerna jag har använt är Red Rover, Red Light Green Light, Marbles, Jump Rope och Capture the FlagWord Stickers finns på flera ställen. Uppe till vänster och cirkeln till höger bredvid blommorna.


Andra dekorationer på sidan är Cherry Blooms och In A Stich Blossom - Pink från Sassafras.  Kaiserkraft - Wood Flourishes - Funky Butterfly,  Sew Easy Twine


Ha en trevlig helg och hoppas inget otäckt händer er på fredag den 13.

1 comment:

  1. Oh My! Christin, you've done it again! I'm DROOLING over this LO! You're one talented lady!

    ReplyDelete