Monday, March 7, 2011

Mere jul - GDT Creativica

Nå har jeg kommet hjem fra Karlstad etter en morsom, men litt slitsom helg. Noen ganger kan man lure på hvorfor jeg bor så veldig langt nord.......

Har i dag blogget for Creativica - rakk å legge in inlegget i morges da jeg var i Gävle Närbilder finnes hos Creativica. .


Det tar för mig lång tid att scrappa alla julbilder, så jag fortsätter fortfarande med mina jullayouter. Har till nu till exempel  bara hunnit göra en layout med sonen, men flera på dottern, men det är ju lov att använda julpapper hela året, på samma sätt som det går att använda sommarpapper till jullayouter, för det svarta mönstrade papper kommer just från serien Maja Designs Sommartider serie.Jag har rivit kanterna på julpappren och i stället för att chalka kanten så har jag på det ena pappret limmat fast röd spets för att rama in julpappret.  Jag har också ritat med ZIG penna på kanten av julpappren för att mörka ner kanten lite. Syns lite bättre på fotot under.

Jag fortsätter med utmaningen att inte använda färdigköpta blommor, så återigen har jag letat fram mina Retrostansar för att göra blommor.   Här har jag stansat ut tre av varje storlek, chalkat och limmat ihop.


Pearlmaker jag har också letat fram,  både vit och röd och så har jag ritat med blyertspenna efter en mall på vart duttarna skulle ligga, men några är också gjorda på frihand.  Jag är som oftast lite lat och tycker mycket om att använda thickers på mina layouter. Bokstäverna står fram lite mera och de går att färga in också om man vill.

Ha en trevlig pysselvecka.

Materiallista:
Mönstrad papper: Maja Design Fröjdefull Jul -Virkad strumpa, Fröjdefull Jul – Julfest, Fröjdefull Jul – Stickad pläd och Sommartider – Strandmode
Dekorationer:
Röd bomullsspets
Alfabet:
Rockabye White
Färg:
Pearl Maker Vit och Pearl Maker Röd , svart ZIG penna
Stansar
: Retro Flowers Large punch, Retro Flower Medium punch
Verktyg:
Skärmaskin, sax, Edge Scraper
Klistrigt
: Dubbelhäftande tejp, stora Craft Foam Pads

No comments:

Post a Comment