Sunday, November 14, 2010

Pysselhäxetreff i går

I går hadde vi vår pysseltreff her i Umeå. 75 stykker og 7 butikker (!) og litt besökende samlet under ett tak.  Som arrangör ble det begrenset med scrappetid, men det ble et par layouter og her er en av dem.  En layout med scrappekitet. Fancy Pants Hot Chocolate papir.


Layout basert på skisse laget av Tettiz spesielt til vår pysseltreff. 


Sender en takk til alle våre butikker og sponsorer som var så gavmilde mot oss. Stor takk til alle pysslare også som jeg håper også hadde en fin dag. Dessverre er det bare så altfor lang tid til neste store treff.*** Butiker på plats ***
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
*** Sponsorer ***
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Våra utländska sponsorer
 
 
 
 
 
 

5 comments:

 1. Fin LO du hann med i alla fall, trots att du var en av arrangörerna !

  ReplyDelete
 2. verkligen superfin LO, du är så duktig på att tolka skisser! Du borde absolut hålla i en workshop om det, så att även amatörer som mig själv fattar vad det handlar om!

  ReplyDelete
 3. Det kan nog stå på programmet nästa pysselträff, jag tror som du säger att det kan vara en bra workshop, det tog mig ganska lång tid att gå utanför gränserna när det gäller att tolka skisser. Det gäller bara att våga.

  ReplyDelete
 4. Härlig layout du knåpade ihop på träffen. Tack för en mycket trevlig dag. Jag hade superskoj och det var roligt att träffa dig igen. Jag ser fram emot medlemsträffen om tre veckor...

  ReplyDelete
 5. Kanonfin layout!! Jag är jätteglad att jag kunde inspirera! :D

  ReplyDelete