Saturday, November 19, 2011

Bak gitter - Skissedilla #137

Föler meg uvanlig produktiv i helgen. Totalt 4 layouter på to dager og så er jeg bare hjemme. Hörer ikke til det vanlige, men kroppen og humöret har kommet tilbake etter noen trötte dager i begynnelsen av uken. Hvem vet, det kanskje blir noen layouter i morgen også, bare for at jeg har lyst.  Jeg har ikke engang rukket å vise alle layoutene fra forrige helg. Det störste problemet er å fotografere layoutene med bra lys, jeg har jo sjelden mulighet lenger til å fotografere på dagtid, så da blir de to skrivebordslampene mine, taklampe og blitz i taket, men bra blir det likevel ikke, men det får duge.

Layouten handler om Anea som henger i trampolina. Hun elsker å väre der, spesielt når hun ikke får selskap av så mange andre.

bak gitter - christin gronnslettDenne gangen er det en Skissedilla layout.  Skisse #137


5 comments:

 1. hihi, herlig bilde, og du verden så lekker en helhet over LO'en din.....takk for at du deler av dine kreasjoner...ha en fin fin søndag du og dine

  ReplyDelete
 2. Rare greier! Jeg har eksakt samme bilde av jenta mi som ligger klar for scrapping hihi. Ultrakul side! Digger de sorte splattene og de lyse fargene sammen. Masse flotte lag på lag detaljer:)

  Klem Lula

  ReplyDelete
 3. Åååå så herlig denne var! Elsker bildet og perfekt med maling-splæsjane:-)

  ReplyDelete