Friday, February 4, 2011

Bustjej - GDT Scrap-perra

Scrap-perras blogg


Snön fortsätter ramla ner här i Umeå. Vi har så mycket snö på våran altan att det nog räcker till mina axlar. Det töade här om dagen och ramlade ner lite från taket, men det är riktigt mycket snö och vi är ju bara i början på februari så det lär väl komme ganska mycket mera snö. Så i snödrivan i dag var jag tvungen att köra för att hämta mitt nya gäst-dt kit.


Jag har använt Smooch Spritz - Cosmic Pink. Jag har många andra mister, men den här tyckte jag verkligen om. Flaskan är inte så stor, men jag tror nog den kommer hålla länge. Den är inte lika "vattnig" som flera av Tattered Angels sina och pappret blir inte så bucklig som det brukar bli med flera andra typer av mister. Färgen är riktigt stärk också. Verkligen en mist jag kan rekommendera, och jag tror nog att jag kommer att fylla på med flera färger. 


Det rosa mönstrade pappret jag har använt kommer från Basic Greys Green at heart serier och heter Pea.  Härligt färgstärkt och rosa. Totalt finns det 18 papper i serien, och det går jättebra att beställa allihopa samtidigt. Två borders har jag använt, båda är från  Green at Heart - Sticker Elements,
ugglan kommer också från samma stickers ark. Till Green at heart serien finns det också Chip Sticker Shapes, totalt 4 sidor med roliga chipboardstickers, fjärilarna och journaling rutan kommer därifrån, samt ett litet hjärta.


Texten med bustjej är gjord med tsnygga foamthickers, Dear Lizzy Cherry,


Ha en trevlig helg.2 comments:

  1. Skitsnyggt! Kul att se din tanke när den blivit en färdig LO.

    ReplyDelete
  2. Så härlig!!! Massa klara fina färger och ändå väldigt Shabby chic.

    Tack för titten :)

    ReplyDelete