Friday, August 8, 2014

Project Life i Norge gjestedesigner #2

Viser her samme innlegg som jeg i dag har hos Project Life i Norge.

Christin tilbake her og i dag skal jeg vise dere med hvilke produkter jeg har laget en del av mine journalingkort jeg brukte forrige uke og i dag.

Jeg bruker noen ganger et gammel islager for å blande farger. Her ser du at jeg har blandet Ecoline, mister og vannfargepalett. (akkurat her har den tørket litt ut....)
For å lage dette kortet har jeg brukt et beger som over, dyppet vannpenselen i og malt inne i en stencil, og etterpå så har jeg bare brukt en vanlig tynn svart penn og laget streker. Ikke ha for mye vann og farge da flyter det litt lett.På dette kortet har jeg bare brukt en spatel og dyppet i den tynne Ecoline fargen og dratt fargen utover. Dette kan gjøres med alle typer vannfarger på samme måte som akrylmaling. Her har jeg også brukt sirkelmal og sydd litt.Dagens siste eksempel er at jeg har brukt en rund pensel, dyppet i Ecoline og malt, deretter igjen brukt en svart penn og tegnet rundt.

Her er dagens oppslag. Der jeg ikke har laget egne journalingkort så er det kort fra Amy Tangerine Plus One MinikitNo comments:

Post a Comment