Wednesday, July 25, 2012

En liten bildevideo - TCR

Jeg fikk ny PC for en stund siden, for første gang siden 2007 var det MIN EGEN pc. Det er en stooor 18 " Acer, så jeg kan gjøre masse ting samtidig som jeg kan se samtidig. Ikke bare er skjermen stor, men jeg kobler den til en stor skjerm hjemme også. 23 ", så jeg kan se enda mer samtidig.  Jeg ser på film, surfer og redigerer bilder samtidig..  Har kommet litt igang siden flytten. Har 3 stk layouter som venter på å bli fotografert.

Har også installert videoredigeringsprogram. Har ikke redigert en eneste film siden bryllupsvideoen i 2005. Tror jeg ble litt lei av film og video etter å ha jobbet i prosjekt med det og det ikke var mer penger til meg i prosjektet (men et halvt år senere hadde de plutselig penger til en ny.....)  Vel. Jeg har ikke funnet fram videokamerat enda og stativet jeg hadde en gang ga jeg bort når det gikk litt i stykker, men når jeg får fikset nytt stativ og pakket om videokameraet så skal jeg nok leke meg litt. I mellomtiden så deler jeg en kort bildeserie som viser hvordan jeg laget min første  The Color Room layout. Glemte helt å dele den når jeg blogget layouten.4 comments:

 1. Love your video! I will have to borrow your tip of stapling the bottom layers...never thought about that! beautiful page, Christin :)

  ReplyDelete
 2. Great video - love the quick look at your process :)

  ReplyDelete
 3. Great video! Beautiful page too. :)

  ReplyDelete
 4. love that video ♥ perfect step-for-step instructions with th elitle text stripes ♥ fab page

  ReplyDelete