Saturday, May 26, 2012

Hejdå dagis - DT Scrap-Perra

Tillbaka från en liten paus - livet kom lite i vägen, maken ble inlagd på sjukhuset för två veckor sedan och blev utskriven i går och kommer hem i kväll.  Mitt i mellan det här kom vår flytt till Norge.  Så medan flyttbilen kom så låg maken på IVA med rosfeber och blodförgiftning... Roligt - absolut inte.  Nu bor barnen och jag hos svärföräldrarna till vi kan flytta in i nya huset, ska bara renovera lite. Om jag tidigare inte har trott på Murphys lag, så tror jag på den nu. Allt som kunde gå fel de här veckorna har faktisk gått fel.   Nu ska jag i varje fall visa layouten jag hade tänkt visa för 2 veckor sedan med papper från She Art och Heidi Swapp, blommor från Prima och mist från Tattered Angels samt washitejp från YouDo.

Har hentet litt inspirasjon fra Norge til denne layouten.  Nabon og Vibeke - takk for inspirasjonen fra deres blogger når jeg ikke helt fikk till noe. 

4 comments:

 1. LOVE it!! really love the crumpled paper layers and cute photo!

  ReplyDelete
 2. Oh wow, this is such a beautiful, colourful page! Love every inch!

  ReplyDelete
 3. Amazing. love that technique of crumpling the paper!

  ReplyDelete
 4. Hoppas nu resten av flytten går bra, vilket elände ni haft! Tänker på dej/er och håller alla tummar jag har för att ni snart är tillrätta i nya huset. STOR KRAM!
  Hälsningar Kada

  ReplyDelete