Friday, December 3, 2010

Månedens mål - desember

lurer litt på hvordan jeg skal rekke alle prosjektene jeg har planlagt nå i desember. Jeg har 7 minialbum som jag har lovat att fixa.  Noen gjeste-dt prosjekter må jeg få satt av tid til. Så er det noen utfordringer til Pyssel.nets julpyssel som frister. Jeg har også "bestilling" på noen smykker som må väre ferdig til jul. I tillegg bör jeg lage noen julekort....  Hvordan skal jeg rekke alt på to uker...... Må huske å bestille bilder så jeg kan fikse minialbumene også. Har bestilt litt scrapbook material og perler er på vei. I morgen er det pysseltreff hele dagen så kanskje får jeg fikset noe da.

2 comments:

  1. OJ, det var mycket projekt på gång! Du får se till att utnyttja morgondagens alla timmar så mycket det går. Själv tänkte jag försöka få gjort lite julkort. Ses imorron!

    ReplyDelete
  2. Glömde såklart de tre 100 % Norr alstren jag ska fixa också... Hoppas jag fixar massa i morgon och inte bara gör som jag brukar - prata lite för mycket. Har ett litet projekt till, hämta vinsterna till oktober och novembers Pysselpapperstävlingarna innan träffen...

    ReplyDelete