Tuesday, November 30, 2010

Stellas kittävling

Her er mitt andre bidrag

En liten gangster.Utfordringen var å lage en svart og hvit layout (kort) med en accentfarge . og jeg valgte grönn.

Monday, November 29, 2010

En rask LO

Kom på at jeg hadde lyst til å lage en layout til Pysselhäxornas novemberutfordring inspirert av et dikt.

Her er resultatet med Echo Park papers vinterserie.





På lördag er det pysseltreff, gleder meg så kjempemye. Håper den dagen gir litt inspirasjon, for akkurat nå går det litt tregt.  Inspirasjonen har liksom ikke blomstret siden Svensk Scrapbookings cc. Det tar lang tid å komme i gang og når jeg endelig har kommet i gang, jo da er det over midnatt og jeg burde ha sovet for lenge siden. For å få ferdig en layout i helgen satt jeg til halv tre på fredag, men ble ikke helt ferdig..... Anea våknet og det var bare å slukke lyset og ta hånd om en liten forkjölet jente.

Stellas kittävling - skissen

Så kjöpte jeg et av Stellas kit igjen....  Det er jo alltid spennende å se hva som dukker opp. Denne gangen bestilte jeg et med masse farger..

Her er resultatet med masse Prima-papir Layouten finnes også i galleriet til Stellas.



Her er skissen

Sunday, November 28, 2010

Gäst-DT hos Lscrapbooking - Godt med pepperkaker

Nå kan jeg endelig fortelle. Jeg er nemlig også gjeste-dt hos Lscrapbooking.   Jeg har aldri helt våget å scrappe med Websters, men når jeg fikk en så fin pakke med masse spennende Websters materiale så var det bare å bruke fantasien litt.  A. elsker pepperkaker så det var bare å gi henne noen for å få til en liten photoshoot for en måned siden.



Jag har chalkat kanterna med en moccafärgat chalk och jag har använt en Primaförpakning som fotomatta.  Som oftast använder jag gluedots för att sätta fast saker, men den här gången var jag tvungen att hämta fram limpistolen. Bloomerbandet satte jag fast med häftapparaten. Jag delade upp Wire floralen i flera delar och satte ihop dem på nytt. De små fotona är satt fast med kuddar.


L scrapbooking -butik & inspiration L scrapbooking -butik & inspiration


Produkterna som använts hittar du här

Friday, November 26, 2010

100 % Norr ! Utfordring #12

Den här gången skall ni använda stjärnor på era alster.

Jag har använt det senaste Scrapbook Nook kitet på min layout.

Pyssel.nets fargeskisseutfordring

Jeg rakk jo bare å lage en layout till Pyssel.nets forrige cyberpyssel, og det var en Halloween layout. Burde vel kanskje ha hatt en svart bakgrunn, nå ble layouten litt for söt.. Har jo bare helt glemt å vise den.

Monday, November 22, 2010

Kort

Jeg er jo ingen kortmakerske, men har i höst laget noen kort til litt forskjellige utfordringer som jeg har värt med på. Disse har jeg gitt på jobben som mitt bidrag til de mange insamlingene til 50, 60 åringer samt pensjonister mm. Jeg har sjelden kontanter og glemmer lett å gi de 20 kr, så da kom jeg på at jeg kunne jo bruke kortene jeg laget i höst til dette. Nå var det tomt for kort, så i dag skal jeg faktisk lage to kort bare for dette.  Og jeg skal bruke de kjempefine Parisian Anthology papirene jeg har fått til å lage kortene.  Lagde en layout med de i går og nå er jeg bare frelst. Må ha mer......

Snart kommer det en pakke til meg. Bestilte utfordringskit fra Stellas.se Mest fordi man kan vinne dt plass i 6 måneder.... Det er jo virkelig göy å forsöke å lage noe med det materialet man har fått. 

Saturday, November 20, 2010

Valentines day produkter

Det er jo bare noen måneder til februar og Valentinesday.... Så her kommer noen av de seriene som er hjerteinspirert.  Legger inn flere etterhvert.

My Minds eye State of the Heart

My Mind's Eye STATE OF THE HEART Paper & Accessories Kit

Bo Bunny Crazy Love

BoBunny CRAZY LOVE Collection Pack


Bo Bunny Crush
BoBunny CRUSH Collection Pack

Thursday, November 18, 2010

Gäst-DT hos Magdas

Jeg skal altså väre gäst-dt hos Magdas framover.  I dag kom mitt förste nye gäst-dt kit. Men jeg har jo gjort noen layouter med det förste materialet jeg fikk da jeg vant en gäst-dt plass i en månedsutfordring.

Her kan dere se litt hva jeg har gjort med de fina papirene fra blant annet Maja Design og Bo Bunny.

Se mer i Magdas blogg senere - det kommer mere


Nå finnes mine layouter hos Magdas

Gå gjerne og se hva jeg har gjort.

Link

Tuesday, November 16, 2010

100 % Norr ! Utfordring #11

Glem ikke utfordring #11 hos 100 % Norr
Här är mitt lilla inspirasjonsbidrag. Jeg er jo ingen kortmaker, så dette var virkelig en utfordring. Har brukt My Minds Eye papir fra So Sophie serien. 



Utmaning #11

Sunday, November 14, 2010

Pysselhäxetreff i går

I går hadde vi vår pysseltreff her i Umeå. 75 stykker og 7 butikker (!) og litt besökende samlet under ett tak.  Som arrangör ble det begrenset med scrappetid, men det ble et par layouter og her er en av dem.  En layout med scrappekitet. Fancy Pants Hot Chocolate papir.


Layout basert på skisse laget av Tettiz spesielt til vår pysseltreff. 


Sender en takk til alle våre butikker og sponsorer som var så gavmilde mot oss. Stor takk til alle pysslare også som jeg håper også hadde en fin dag. Dessverre er det bare så altfor lang tid til neste store treff.



*** Butiker på plats ***
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
*** Sponsorer ***
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Våra utländska sponsorer